Surat Cuti Sekolah Kerana Demam

Posted by on

surat cuti sekolah kerana demam

Saya tidak dapat hadir ke sekolah pada dua hari tersebut kerana demam. Saya mengalami demam ... Doktor juga telah memberi saya surat cuti sakit selama dua hari iaitu pada hari yang saya tidak hadir ke sekolah itu. 5.

Share |

Surat Cuti Sekolah Kerana Demam

Posted by on

2. Saya Taufik bin Lahamid ialah salah seorang murid Tahun Enam Inovatif. Saya ingin memaklumkan kepada puan bahawa saya tidak dapat hadir ke sekolah selama dua hari. Tarikh saya tidak dapat hadir itu pada 19 dan 20 Mac 2012 iaitu pada hari Isnin dan Selasa.

3. Saya tidak dapat hadir ke sekolah pada dua hari tersebut kerana demam. Saya mengalami demam kerana terkena hujan panas pada hari semalamnya sewaktu pergi membeli barang di kedai. Selepas saya pulang ke rumah, kepala saya pening dan badan saya berasa menggigil.

4. Untuk pengetahuan puan, saya sudahpun dibawa oleh bapa saya ke klinik untuk mendapat rawatan daripada doktor. Beliau telah memberi saya ubat demam dan antibiotik. Doktor juga telah memberi saya surat cuti sakit selama dua hari iaitu pada hari yang saya tidak hadir ke sekolah itu.

5. Bersama-sama surat ini, saya sertakan surat cuti sakit yang telah diberikan oleh doktor untuk rujukan dan tindakan pihak puan. Saya meminta maaf jika ketidakhadiran saya ke sekolah telah menimbulkan kesulitan kepada pihak puan. Saya berjanji akan hadir ke sekolah setelah tempoh cuti sakit saya habis. Saya juga akan menyiapkan semua kerja sekolah yang tidak dapat dibuat selama saya tempoh saya tidak hadir tersebut.

Share |